(L)Otto gjør kundereisen til en hundereise

Med en splitter ny nettløsning fra Norsk Tipping skal Otto hjelpe nordmenn med noe av det vanskeligste som finnes, nemlig å plukke ut en god tallrekke.

OTTO1

En liten labb inn i kundereisen

Den gullfisk-vinnende hunden snuser nå på nye plattformer til å leke på. Nå har Norsk Tipping skapt en teknisk løsning som gjør det mulig å få nettopp Otto til å plukke ut tallene for alle som vil spille Lotto.

– Vi vet jo at bursdagsdatoer er klassisk måte plukke ut tall. Etter at de er plukket ut, så går man fort litt tom. Derfor er denne løsningen ganske så genial, sier Tove-Kristin Liberg i Norsk Tipping.

Tallmoro fra Hamar

Selve løsningen er satt sammen av en haug filmer, en kampanjeside produsert av APT – som i sin tur er koblet opp mot Norsk Tippings spillserver. Dermed kan Ottos utvalgte tall enkelt benyttes neste trekning, ved hjelp av ett enkelt labbetrykk.

– Det ble godstemning her da vi fylte opp den automagiske trekningsmaskinen vi hadde utviklet med 34 morsomme Otto-filmer! Det ble en deilig miks av moro og teknologi som vi selv ble forelska i, sier Pål Smitt-Amundsen, utvikler i APT Creative Tech.

NT OR 16x9 02
Sharing otto

Fokus på humor og god stemning

Hele universet oser jo av god stemning. I tillegg til en ny artig nettløsning, så kommer det også nye TV-filmer denne uken hvor Otto blant annet er på naken-spa.

– Det er en takknemlig oppgave, så vi sniffer alltid rundt etter gode idéer som kler Otto og Norsk Tipping. Dessuten er det jo også veldig gøy å se hvor godt likt denne firbente fyren er da, gir en del energi det, sier Janne Brenda Lysø i Pol.

«Spa»
«Nakenhund»