Bue Salmon: Mot den sterke strømmen

KIND med nytt navn og merkevare for Norges vestligste lakseoppdrettsanlegg.

KIND har utviklet nytt navn og merkevare for Norges vestligste lakseoppdrettsanlegg på land, lokalisert ved de robuste øyene på Bulandet. Disse øyene, som står sterkt mot tidevann og strømmer, danner grunnlaget for både sterke fisk og folk.

Motstand skaper motstandskraft

Det er kun gjennom motstand vi kan bygge robusthet, og det er kun med robusthet vi kan gjøre fremskritt. Plassert på kanten av havgapet, møter Bue-øyene mye naturlig motstand.

– Vi er stolte og begeistret for å kunngjøre at Bulandet Miljøfisk nå tar navnet Bue Salmon. Dette markerer begynnelsen på et spennende nytt kapittel for oss som selskap. Vi ønsker å takke vår samarbeidspartner KIND for måten de har forvaltet, forenklet og forsterket våre visjoner, verdier og tradisjoner til en varm og tidløs identitet. Vi ønsker også å rette en stor takk til samfunnet rundt oss for deres støtte og tillit gjennom årene, sier Knut Eikeland, daglig leder i Bue Salmon.

3 Bue Solo
4 Bue Solo

En varig kulturarv

Det sies ofte at mennesker bygger for mange murer og for få broer. På vestkysten og øyene i Norge er det få murer, men mange broer.

Øyene på Bulandet huser et tett sammensveiset samfunn av mennesker som stoler på og avhenger av hverandre. Et samfunn som arbeider sammen med, mot og i ett med elementene. Pionerer, handelsmenn, reisende og sjøbønder. Innovatører og håndverkere utnytter naturens ressurser til det fulle. I dette nordlige øyriket bygger Bue, bro mellom tradisjonene innen sjømat og fremtidens sjømatløsninger, og utvikler bærekraftige løsninger for kommende generasjoner.

7 Bue Serie 1x
6 Bue Serie 1
8 Bue Serie 1x

Inkluderende og gjennomsiktig tar Bue vare på den hardt tilkjempede robustheten fra tidligere generasjoner og gjenoppfinner den. I Norges vestligste øysamfunn utnytter vi det beste av moderne, avansert, landbasert gjennomstrømningsteknologi for å oppdra sunnere laks og beskytte økosystemet.

9 Bue Serie 2
10 Bue Serie 2
11 Bue Serie 2

«Current Made»

Bare gjennom motstand kan vi skape virkelig fremgang. I havgapet lengst vest i Norge er det mye motstand. Her finner du Bue sin ferske laks som svømmer naturlig mot den sterke strømmen.

12 Bue Solo

Daglig høstet, gir strømfordelen en sterkere, sunnere og overlegen laks. Naturlig atletisk er Bue-laksen mer veltrent og muskuløs. Rik på helsefordeler og smak, en bærekraftig delikatesse, perfekt for råkonsum og røyking. En laks som vokser opp på naturens premisser, i krystallklare, hurtigstrømmende nordatlantiske vann i et kontrollert miljø.

13 Bue Serie 3
14 Bue Serie 3
15 Bue Serie 3

Den 30. april 2024 feirert Bue sin første høsting med solide 95% superior-andel og en gjennomsnittlig slaktevekt på over 4 kilo etter en produksjonssyklus på 10 måneder.

16 Bue Solo

– Å jobbe med Bue om utviklingen av merkevaren deres har vært en utrolig inspirerende reise. Fra begynnelsen har Bue-teamet vist en visjonær ånd, urokkelig dedikasjon og en smittende lidenskap for merkevareprosessen. Vi har skapt en autentisk og følelsesmessig kraftig merkevare som virkelig resonerer med målgruppen, forteller Tom Emil Olsen, CEO i KIND.

17 Bue Serie 4
18 Bue Serie 4
19 Bue Serie 4
21 Bue Solo
22 Bue Solo

Involverte byråer