Salongen Konferanse

Designet for inspirasjon.

I Ibsenkvartalet i hjertet av Oslo sentrum ligger Salongen, et konferansehus litt utenom det vanlige. Konferansehuset fyller en ledig plass i markedet og rettes mot et publikum som ønsker noe annet enn «konferansenormen».

Salongen Konferanse er skapt med mål om å være en av Oslos mest inspirerende konferansehus. Navnet henter inspirasjon fra Ibsens tid da salongene var arena for de viktige og tidvis heftige samtalene. Salongen er innredet med et nikk til fortiden og et blikk mot fremtiden, med mål om å skape en lun atmosfære der folk føler seg vel. Sammen med moderne, tekniske fasiliteter ligger alt til rette for verdifulle møter mellom mennesker.

Blake Salongen 4
Blake Salongen 7
Blake Salongen 6
Blake Salongen 22
Blake Salongen 21
Blake Salongen 20
Blake Salongen 17
Blake Salongen 16
Blake Salongen 13
Blake Salongen 12

Konsept og valg av løsninger

Konferansehuset Salongen består av tre ulike deler. Konferansehus for grupper fra 4 til 100 pers. Bespisning skjer i personalrestauranten Provianten, Kaffebaren Kammerset er også en kommersiell kaffebar som på et kveldsarrangement kan bli til en cocktailbar.

Blake har utviklet navn og visuell identitet for både Salongen, Provianten og Kammerset. Vi jobbet tett med interiørarkitekten og har bidratt med utsmykning av lokalene. Foto er en viktig del av identiteten, og bildeserien vi har tatt går igjen på alle flater.

Fra kundene møter Salongen gjennom betalte kommunikasjonsflater og til de har gjennomført et møte eller seminar, spist i restauranten og drukket kaffe på Kammerset, er det visuelle uttrykket gjenkjennbart.