Supermat uten fotavtrykk

Tare er fremtidens supermat og sannsynligvis verdens sunneste naturlige råvare. Det er rikt på mineraler som kalsium, magnesium, sink, og vitamin A, B, C og E.

95997 a9dfb original
95998 98437 original
95999 d3a4c original
96001 646a6 original
96002 51249 original
96003 c59bd original
96004 5a054 original
96005 39bd3 original

Ren og urørt

Ordet «mær» betyr «ren, urørt». Akkurat som tangen fra Lerøy Seafoods merkevare Mǽr, godt gjemt i havdypet, ren og uberørt.

Mǽr er en ren og organisk krydder-serie som består av sunne gourmetråvarer og kommer i tre ulike smaker:

Seaweed Salt er et naturlig produkt som kun inneholder salt og sukkertare. Dette krydderet er rik på umami, og kan anvendes på samme måte som vanlig salt som en smakstilsetning.

Seaweed Sea Salt er også et rent naturprodukt som kun inneholder tre ingredienser: salt, sukkertang og vegetabilsk olje. Flakene er større enn vanlig bordsalt og har en sjøgrønn farge. Det gir en subtil smak av umami og konsentrert sjø, som man kan kjenne igjen fra annen sjømat.

Seaweed Spice Meditarrean er et smakfullt blandingskrydder med blant annet tomat, paprikaekstrakt, hvitløk, timian og sukkertare. Resultatet er en rik og spennende smak som setter et eget preg på maten.

Less er Mǽr

Små mengder tare fra Mǽr gir stor helsemessig effekt. Dette dannet grunnlaget for slagordet; «Less er Mǽr». Design-filosofien «Less is more» er selve definisjonen på skandinavisk minimalisme. Mǽr som merkevare er formet gjennom estetikken og virkestoffene til produktet. I tillegg er til de minimale fotsporene produktet påfører miljøet. Kombinert med den store virkningen produktet har for et sunt og næringsrikt kosthold.

Identiteten er inspirert av duvende tang og visualisert i minimalistiske pakninger av bærekraftig materiale. Papiret som er benyttet i trykksakene er laget av organisk sjøgress.

Bærekraftig produksjon, bærekraftig emballasje

For den som er opptatt av å spise både klimavennlig, grønt og bærekraftig er tare det beste valget. Det etterlates ingen klimafotavtrykk i selve produksjonen av denne taren.