TV 2 kaprer Telenor-reklamen

I film nummer tre i serien «Reklamepause i Reklamepausen», er det Telenors film om datasikkerhet som blir kapret av TV 2.

– Dette er siste film ut i serien på tre hvor vi har hyllet og takket annonsørene, for at de er hos oss og både støtter vår egen produksjon av nyheter og underholdning, og ikke minst bidrar positivt til at små og store firmaer i media-Norge kan holde hjulene i gang. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger og kommentarer på denne kampanjen, både fra annonsørene og andre i media-Norge, så vi er strålende fornøyd med denne formen for synlighet og oppmerksomhet under en krevende covid-19-tid, sier Bjørn Gunnar Rosvoll, salgs- og markedsdirektør i TV 2.

– Vi har forsøkt å vise i praksis hvordan vi kan tenke nytt, positivt og skape fantastiske uttrykk og historiefortellinger for annonsørene som trenger innovativ tankekraft i en ny hverdag, sier Erik Heisholt, kreativ leder i Heisholt Inc.

– Det er så mange ulike dyktige firmaer og mennesker som skal til for å komponere de riktige og effektive uttrykkene for annonsørene som skal på med filmer på TV 2, og det har vært en sann glede å skape, fasilitere og regissere denne kampanjen.«Reklamepause i Reklamepausen» er et stjerneeksempel på hvordan Heisholt Inc. i involverende, åpent og tett samarbeid med oppdragsgiver, skaper store, synlige kampanjer uten møte- og prosess-bonanza, avslutter Heisholt.

De to øvrige filmene i kampanjen kan du se her og her.