Siste episode med Carina & King

Carina Hegreberg og King B. M. Nguyen gir seg etter over et halvt år som programledere for kreatørpodkasten «Arbeidstittel». Nå oppfordrer de folk til å ta kontakt for å bli programledere i neste sesong.

91531 eaa45 original
91532 7225d original
91533 3d4e5 original
91534 d320c original
Vinner av Brings Brief-konkurranse: «Ta en god beslutning» av Mathias Sandvik og Hallvard Vaaland.
91535 1eedc original
91536 8b74c original
91537 e25fd original
91538 a4a26 original
91539 5eff4 original
Gir deg noe å tygge på» av Hanna Hereid Ringheim og Caroline Macri vant andreplassen.
91540 a0f86 original

Siden i august har kreativtforum.no publisert seks episoder av podkasten «Arbeidstittel», der utgangspunktet var at det nyutdannede, men arbeidsløse kreatør-teamet Carina Hegreberg og King B. M. Nguyen forsøkte å famle sin vei inn i reklamebransjen.

Denne høsten har de tatt for seg både aktuell bransjetematikk (som f.eks. #Kommunikasjonssvikt) og evig problematikk (som f.eks. juryering), med kjente og ledende profiler i reklamebransjen som gjester i studio. I tillegg har de i hver sending kjørt Brings Brief-konkurranse, med ganske så massiv svarrespons, først og fremst fra kreatørspirer på Westerdals/Høyskolen Kristiania.

Carina & King. Foto: Johanne Nyborg.

Alle episodene er spilt inn hos Både Og med regissør og produsent Stian Letessier og lydmann Magnus Solli Andersen. Les mer om og hør samtlige sendinger her.

– Det har vært veldig gøy, konkluderer Carina & King, som nå er ute med en kort bonusepisode.

– Tusen takk til alle som har gjort det mulig for oss å karre oss ut av komfortsonen på denne måten. Det har vært et utfordrende, men veldig givende prosjekt. If you love something set it free sies det. Vi har hele tiden hatt en plan om å gi stafettpinnen videre til et nytt team etter denne sesongen, og vi håper noen tar utfordringen. Kanskje vi stiller som gjester om en sesong eller to?

Hør episoden her:

«Arbeidstittel» kan også høres med Spotify og/eller i iTunes.

«Ta en god beslutning»

Oppgaven i forrige episodes utgave av Brings Brief-konkurranse fra Frank Nystuen (Hyper) var slik: – I starten av min tid i reklamebransjen lagde reklamebyrået Bold en fantastisk DM for avisen DN. På den tiden sa DN at riktig verktøy gjør jobben enklere og puttet en boksåpner i en hermetikkboks. Nå har jeg lyst til å se hvordan dagens unge kreatører ville ha løst den samme problemstillingen.

Vinnerne denne gangen er teamet Mathias Sandvik og Hallvard Vaaland fra tredjeklasse Westerdals, som har laget løsningen «Ta en god beslutning» (se jobben i mediekarusellen øverst i saken).

Hallvard Vaaland og Mathias Sandvik.

– Så gøy! Velkommen inn i Mathias' stue. Han har pyntet til jul, og dette var en veldig fin førjulsgave. Julen er snart her!, sier teamet i en kommentar.

Kreatørduoen Hanna Hereid Ringheim og Caroline Macri fra tredjeklasse Westerdals kom på førsteplass i forrige utgave av konkurransen, og er ikke dårligere enn at de tar andreplassen denne gangen med løsningen «Gir deg noe å tygge på» (se den i mediekarusellen).

Hanna Hereid Ringheim og Caroline Macri.

Nye kluter søkes

Brief fra Carina & King: Få oss til å la deg ta over «Arbeidstittel» sesong 2! Send en mail til oss carinaogking@gmail.com.

Inkluder:

• Navn
• Hva du driver med nå
• Hva du har lyst til å drive med
• Hvorfor du ønsker å ta over
• Eventuelle tanker om hvordan du vil gjøre det