Anti tester Facebook

Det var rundt kvart over ett på formiddagen i dag, onsdag, at Anti kjørte en test av Facebookstatusfeltet sitt.

ANTI kopi
Etter 31 minutter hadde «test» fått 18 likes, og fire minutter senere ytterligere to nye.

Testen ble gjennomført ved at byrået skrev «test» og deretter postet det. KF Pluss-redaksjonen tok en kjapp prat med byrået.

– Vi gjør slike tester som dette med jevne mellomrom, for å sjekke hvor kule vi er på Facebook, kan gründer og partner Kenneth Pedersen i Anti fortelle.

«Test» ble liggende ute i ca. 40 minutter, og på den korte tiden oppnådde den like mange likes som posten om at Anti hadde slått over 30 byråer i kampen om en omstridt silo fylt med Tangen-kunst, til tross for at sistnevnte har ligget ute i mer enn tre dager.

«Det blir spennende å analysere resultatene av «test»»
Kenneth

Kenneth Pedersen, byråleder i ANTI

– Det blir spennende å analysere resultatene av «test». Det kan bety at folk er likegyldige til hva vi poster og bare trykker tommel opp på refleks, men det kan også være så enkelt som at «test» scorer bra siden det er kort og presist, skrevet på morsmålet, i motsetning til de andre postene våre som er ganske lange og på engelsk, avslutter Pedersen.

Om KF Pluss

KF Pluss er som KF, bare med litt ekstra humor. Redaksjonen er uavhengig og arbeider døgnet rundt med å nesten fortelle deg sannheten.