15 norske arbeider shortlistet i New York Festivals

POL med ti shortlistplasser, Apriil med to, mens Per Høj, Anorak og Fagskolen Kristiania har én hver.

2872719edfe3736c842b8e8fd1f52f87

Shortlisten til prestisjetunge New York Festivals ble nylig offentliggjort med hele 15 norske nominasjoner, og POL utmerker seg med durabelige ti nominasjoner for «When Harry Met Santa» for Posten, en jobb som på på dette tidspunkt ikke trenger noen nærmere introduksjon.

Apriil er på to shortlister med «Handle With I Don’t Care» for Strahl, DM-kampanjen der glass ble sendt direkte i posten til potensielle kunder, uten noen form for emballasjebeskyttelse.

Anorak fikk en shortlistplass med «The No Brainer» for Sats, jobben der Sats oppdaterer sin treningsinstruksjon til å inkludere ny forskning rundt mental helse og trening.

Per Høj er også shortlistet med en jobb, «Ikke la fossiler styre» / «Leave the fossils» for Storebrand, som formidler at selskapene som løser morgendagens utfordringer også vil være morgendagens børsvinnere.

Den siste shortlistplassen er i studentkategorien der et team fra Fagskolen Kristiania er nominert med jobben «Redesign the VAT Law» (her er NY Festivals dessverre sparsom med opplysningene, både hva gjelder kunde og kreatørene som utgjør teamet).

Se hele shortlisten her.