More nominert til innovasjonspris

Fotballklubben Everton FC er nominert til britiske The Sport Industry Awards 2009 for en Bluetooth-løsning utviklet av Telenor-eide More Mobile Relations.På klubbens hjemmebane Goodison Park i Liverpool er det installert verdens største Bluetooth-anlegg på et område med totalt 89 Bluetooth-noder, fordelt på 58 soner. Hver sone er utstyrt med TV-skjermer som viser hvordan tjenesten virker. Resultatet er en langt større fotballopplevelse for fansen, som kommer tettere på stjernene enn noen gang.
 
Godbiter fra Goodison
Løsningen gir besøkende muligheten til å laste ned en såkalt fan-guide som hele tiden oppdateres med de siste nyhetene, interessante fakta om Everton, samt løpende statistikk under kampen. More Mobile Relations står for driften av Bluetooth-løsningen, noe som også inkluderer utvikling, gjennomføring og overvåkning av løpende Bluetooth-kampanjer.
 
Løsningen er nominert i kategorien «teknisk innovasjon innen idrett» på The British Sport Industry Awards 2009. Utmerkelsen går til det mest innovative sportsprosjektet innen markedsføring, PR, sponsing, nye medier, forlag, reklame og design. The Sport Industry Awards avholdes torsdag 30. april 2009 i London.
 
De øvrige nominerte i kategorien «teknisk innovasjon innen idrett» er:
Aqua Sphere – Vista Cross-Swim Goggle
HI-TEC – HI-TEC featuring ion mask
Johnson & Johnson – The Road to Beijing
Speedo – Speedo LZR Racer

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.