Aris ny Futatsu-sjef

Sjefen går til TVNorge. Aris Theophilakis konstitueres som byråleder etter Bjørn Solvang.



I dag ble det klart at daglig leder Bjørn Solvang i Futatsu Industries overtar som kommersiell direktør i TV Norge. Dermed må Solvang forlate kollegene i Futatsu.
– Vi gleder oss på vegne av Bjørn. Når Harald Strømme forlot Try for å ta roret hos TVNorge, og de to er gamle kolleger fra oppstarten i TV 2, er det klart Bjørn kan forlate Futatsu Industries for å hjelpe til med å gjøre suksessen komplett. Jeg vet det kribler skikkelig i tv-fingrene til Bjørn, og vi takker for den tiden Bjørn har brukt på å hjelpe Futatsu Industries frem til der vi er i dag, sier partner og styreformann Aris Theophilakis.

Futatsu Industries har to og et halvt års fartstid, og leverte i fjor et resultat på litt over to millioner av en omsetning på 37,5 millioner.

Leter på øverste hylle. Aris Theophilakis blir konstituert administrerende til ny sjef er på plass.
– Vi ser etter en fremoverlent og strategisk person med gode lederegenskaper og et godt nettverk. Det er nok ganske sannsynlig at vi også denne gangen vil lete utenfor reklamebransjen for å finne vår nye partner. Vi vil ta den tiden som trengs for å sikre at vi finner rette person, og vi leter høyt i hyllene. Selv om Bjørns profesjonalitet, faglige tyngde og sindighet vil bli savnet, vil hans overgang til TVNorge ikke få noen kunderelasjons- eller inntektsmessige konsekvenser for oss, sier Theophilakis.

– Futatsu Industries har hatt en fantastisk utvikling siden oppstarten og selv om resesjonen nå er et faktum ser vi lyst på fremtiden. Vår måte å tenke presisjon og intuisjon på vil bare bli mer verdifull etter hvert som effekt blir viktigere for kundene. Vi suser videre, avslutter Theophilakis.

Artikkelen er også publisert hos Kampanje.