Vant hele kategorien

Et Westerdals-team var nominert i underkategorien «Speciality food retailer» under A.R.E. Design Awards i Las Vegas, men endte opp med å vinne hele kategorien «Visual presentation» foran Apple og Starbucks.

13173 3210d original

I natt mottok Westerdals-elevene Cathrine Hellandsvik (24), Fride Severeide (25) og Sandra Arvidsson (26) prisen «Visual presentation of the year award» på A.R.E. (Assosiation for Retail Enviroments ) Design Awards 2011 i Las Vegas i natt, norsk tid.

Arbeidet som førte de tre jentene ved studentbedriften Studio3D eksponeringsdesign til topps foran 298 innleverte arbeider, er en kleskolleksjon bestående av kaffekapsler for kunden Nespresso.

– Vi fikk prisen som vi var nominert i «Visual presentation award», men så vant vi hele kategorien i tillegg og fikk «Visual presentation of the year award». Det er en av hovedkategoriene. Sykt! Vi skjønner ikke helt hvor stort det er, men tydeligvis ganske stort siden vi ble gratulert av gud og enhver mann da vi skulle gå, forteller de tre.

I Las Vegas konkurrerte de mot merker som Starbucks, Apple, Levis og Reebok.

Rektor Tom Kvisle har dette å si.
– Dette er en fin anerkjennelse på at vi får dette til, og bekrefter at Westerdals kan konkurrere på en internasjonal arena. Det er jo også spesielt at dette ikke er en studentkonkurranse, men at jentene vant i en pris for hele bransjen. All ære til studentene og lærerne deres.

Last ned en presentasjon av jobben under.

På bildet: Sandrea Arvidsson, lærer Kristina Kvareng, Cathrine Hellandsvik og Fride Severeide.

296292d9-869b-4122-8957-fab327f323fb.pdf