KF-pils eller no' sånt

Kreativt Forum skal fortsette med sniklesingstradisjonens faste bransjetreff, og den første blir allerede fredag 18. november. Men hva skal barnet hete?

KF magasinet er som kjent nedlagt. De faste sniklesingene i forbindelse med de åtte årlige utgivelsene av magasinet var hyggelige og uhøytidelige arrangementer, hvor vittige og attraktive mennesker fra hele den kreative bransjen på lett animert vis kunne sludre og våse om hist og hint akkompagnert av den beste DJ-musikken som var å få kjøpt for penger.

If it ain't broken … Sniklesing som tradisjon ble startet allerede på slutten av nittitallet av daværende redaktør Trygve Lorentzen. Vi synes det er for dumt å slutte med noe så nitrivelig bare fordi vi ikke lenger har et magasin som unnskyldning. Dermed fortsetter vi, og først ut som vertskap for første ikke-sniklesing/KF-pils er Fantefilm, som holder til midt i Oslo sentrum i Henrik Ibsens gate 28. Produksjonsselskapet kan friste med mat, musikk og drikke fra klokken 17.00, fredag 18. november.

Og følg med nå: De to første timene er det Extra Happy Joy-Joy Hours, med vederlagsfri drikke og spising. Jada, du leste riktig.

Hva skal barnet hete?
Sist men ikke minst: Hva skal vi kalle treffene for noe? «Sniklesing» blir jo helt meningsløst. Selv har vi kommet opp med det smått gammelmodige «KF-pils», men det rocker jo ikke akkurat den språklige brakka, så vi hører veldig gjerne fra deg dersom du har et raffere forslag, enten i kommentarfeltet eller på epost.

Sted: Fantefilm, Henrik Ibsens gate 29
Tid: Fredag 18. november fra 17.00-22.00.
Humør: Meget godt

Send påmelding til snik@kreativtforum.no.

Neste ikke-sniklesing/KF-pils blir hos Motion Blur 17. februar 2012.

Kommentarer

Hans Petter Eikemo

Kreatør i Ideon

6 år, 7 måneder siden

Snikdrikking.

Christopher Einarsrud

6 år, 7 måneder siden

Gravøl?

Harald Grenne

Redaktør i Kreativt Forum

6 år, 7 måneder siden

ooh, den var snedig.

Harald Grenne

Redaktør i Kreativt Forum

6 år, 7 måneder siden

Gravølet hadde vi 9. september hos Tinagent.

Magnus Cederholm

Designer i NRK

6 år, 7 måneder siden

Sniksnakk