Usbl-skryt til Westerdals

Studenter på Westerdals har utviklet en hel rekke stands-konsepter for Boligbyggelaget Usbl. Nå skal vinnerkonseptet oppføres på landets største byggnærings-messe.

Studentene på Retail Design-linjen har levert 10 standkonsepter til Usbl. Gjennom avstemming blant ansatte og en jury fra Usbl har en vinner blitt kåret. Elevene Mimmi van de Crussen, Elise Brenna og Therese Hjelm trakk det lengste strået og fikk onsdag beskjeden de hadde ventet på.

Betydelig innsats

32 studenter har siden april jobbet med å utvikle standkonsept for Boligbyggelaget Usbl. I dag ble vinnerne kåret og studentene fikk premie. 

– Studentene har lagt ned tusenvis av timer i prosjektet og i tillegg til å bygge detaljerte modeller, har de også laget gode strategidokumenter, forteller Bjørn Myrer, markedskonsulent i Usbl.

Arbeid under utvikling. Foto: Usbl

Strålende fornøyd kunde

Markeds- og kommunikasjonsdirektør i Usbl, Liv Krabbe Kyvåg, ser seg svært fornøyd med innsatsen til studentene. 

– Denne prosessen har vært utrolig spennende, og det skapte et fantastisk engasjement internt i Usbl rundt stemmegivning og ikke minst oppmerksomhet og bevissthet rundt Usbls profil. Jeg er virkelig imponert over måten studentene løste oppgaven på, og den entusiasmen de viste ovenfor Usbl og hva vi jobber med. Samtlige av besvarelsene inneholdt elementer som ga oss ideer for videreutvikling av Usbls profil, så vi har virkelig fått stor verdi ut av dette  samarbeidet.

Lærerikt

For studentene har dette vært en utrolig lærerik periode fra research til «ferdig» produkt, melder Erik Tandberghøyskolelektor for Retail Design på Westerdals. 

– Selv om alle fikk samme briefen er jeg svært godt fornøyd med variasjonene og argumentasjonene for studentenes endelige valg. De ferdige produktet er utarbeidet som en modell i 3D, og disse holder svært høy kvalitet, sier Tandberg.

– Å samarbeide med studenter er virkelig noe som ga mersmak. Entusiasmen, nysgjerrigheten og nøyaktigheten deres i oppgaveløsningen var imponerende, og en viktig påminnelse til oss som har vært i arbeidslivet en stund om verdien av å se ting med nye øyne. Nå gleder vi oss til siste fase hvor vi sammen skal bygge konseptet i fullskala, forteller Kyvåg.

Fra 3D-modell til Lillestrøm

Nå begynner det virkelige alvoret for studentene: Sammen med Usbl skal de bygge standen som skal stå ferdig på Bygg Reis Deg-messen 16.-20. oktober. Dette er Norges største messe for byggnæringen, og aktører fra inn- og utland vil være på plass.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.