Produsent på Tinagent-menyen

Tinagent styrker byrået med Elisabeth Nøstvik, kreativ produsent fra filmbransjen.

– Våre fotografer jobber ofte med store stillsproduksjoner, og stadig oftere med små filmproduksjoner. Mange av dagens filmproduksjoner krever, som stillsproduksjoner, en løsningsorientert og fleksibel tilnærming, ikke minst for å dekke alle digitalflatene. Vi har derfor styrket byrået med en kreativ produsent på menyen, Elisabeth Nøstvik, forteller byråleder Tina Holt.

– Med erfaring fra casting, location scouting, produksjonsledelse og som linje produsent på utallige produksjoner, har Nøstvik en bakgrunn som gjorde henne selvskreven til den nyopprettete stillingen, forteller Holt.

Vil bygge bro

– Det er utrolig spennende å få ta med mine erfaringer fra film, inn i stills-verdenen for å  bygge bro mellom foto- og filmproduksjonene. Samlet har Tinagent et imponerende nettverk gjennom byråets fjorten medlemmer, og dertil lange fartstid og erfaring. Jeg gleder meg til å utnytte dette for alt det er verdt, sier Nøstvik. 

– Som utdannet manusforfatter ved Westerdals og med sin lange produksjonsledererfaring i Tangrystan og Bacon, passer Elisabeth perfekt i midten mellom Cathrine og undertegnede, og våre etterspurte fotografer.

Cathrine [Sigurdsen] og undertegnede beholder stødige hender på bookinger, budsjetter, avtaler og administrasjonen, mens Elisabeths unikt organiserte kreative hode konsentrerer seg om produksjonene. Og våre 11 fotografer og regissører er alltid stilsikre visuelle historiefortellere, avslutter Holt.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.