Selle selger seg ut av MK, går til GK

Svein Roger Selle selger sine 51 prosent av aksjene i reklamebyrået MK Norway. Nå blir han partner i Geelmuyden Kiese.

Svein Roger Selle (42) selger sine 51 prosent i MK Norway, og blir partner og konserndirektør forretningsutvikling i Geelmuyden Kiese Gruppen fra 1. februar 2016, ifølge en pressemelding fra selskapet.

Han vil rapportere direkte til Hans Geelmuyden.

– Det blir som å komme hjem. Hans sendte meg ut i verden for å gå noen runder i ringen på egenhånd. Jeg hatt en eventyrlig reise i MK Norway, hvor vi har skapt et internasjonalt byrå ut fra Bergen og Norge. Nå er tiden inne for å ta steget videre. Jeg kunne ikke si nei til dette tilbudet og få jobbe i spann med Hans Geelmuyden, sier Selle.

Selle startet i GK i 1999, og var den første som gikk hele læringsveien fra juniorkonsulent til partner. Han ble tatt inn i GK Norges ledergruppe som 26-åring. I 2004 begynte Selle i MK Norway hvor har vært byråleder, eier og styreleder. Han er den eneste i GKs skandinaviske lederteam som er hentet utenfra. 

– Vi gleder oss til å få Svein Roger tilbake på laget, og ønsker ham velkommen hjem, sier Hans Geelmuyden, som ifølge meldingen er imponert over jobben Selle har gjort i MK Norway.

De to siste årene har Selle vært juryformann for Stellaprisen som belønner effektiv kommunikasjon. Han har også vært styremedlem og nestleder i Kreativt Forum, og siden april styremedlem i Norsk Tipping. Selle meddelte Kulturdepartementet onsdag 4. november at han trekker seg ut av styret i Norsk Tipping med umiddelbar virkning, fordi GK har spillselskapet Betsson som kunde. 

Inkludert Svein Roger Selle har GK Gruppen 13 partnere. 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.