Den virtuelle Harry Redknapp

Kan Harry Redknapp gjøre Englands dårligste lag bedre ved hjelp av kunstig virkelighet (VR)?

74932 1561c original

Kunstig virkelighet eller virtual reality (VR) kan gi en virkelighetsnær opplevelse og muligheten til å oppleve begivenheter på en helt ny måte. Men kan det hjelpe Englands offisielt dårligste fotballag?

Fotballaget New Mills AFC spiller for øyeblikket i «Evo-Stik League Northern Premier», og årets sesong (15/16) har mildt sagt vært tøff: ikke én eneste seier og en måldifferanse på -130. Før en av sesongens siste kamper fikk de en motivasjonstale av fotball-legenden Harry Redknapp, der hele laget var utstyrt med Samsung Gear VR-briller slik at Redknapp snakket direkte til spillerne for å motivere dem til å kjempe om alle tre poengene.

Fremdeles på bunn

Som du kan se av videoen hjalp ikke motivasjonstalen på evnene, og New Mills AFC er fremdeles det verste laget i England. Men spillerne sier de følte seg som helter da de entret banen.

– Det var virkelig inspirerende, adrenalinet som pumpet rundt i hele kroppen. Det fikk meg i gang, og fikk meg til å føle at det var den viktigste kampen jeg noen sinne ville spille, ifølge spissen Adam Blackburn.