Fotograf Siren Lauvdal tilbake i Palookaville

Etter en tid i permisjon er fotograf Siren Lauvdal nå tilbake bak kamera. Til glede for kunder, men også henne selv.

– Vi har savnet Siren og er veldig glade for at hun etter noen år nå endelig er tilbake, sier daglig leder i Palookaville Tanya Wibye Nærdal.  

– Siren er utrolig dyktig, og en allsidig fotograf som ikke bare er rå på interiørfotografering der hun har hovedfokus, men også produkt, portrett, fashion, still life, lifestyle, barn og bil. I disse dager jobber hun i tillegg aktivt med å bygge opp en solid matportfolio, sier Nærdal.

Slår seg aldri til ro

Gjennom permisjonstiden har Lauvdal hele tiden fotografert og jobbet aktivt med utvikling av eget uttrykk. 

– Jeg slår meg aldri til ro selv med et resultat som er perfekt der og da. Jeg elsker å utfordre meg selv samt utforske lys- og fotografiske teknikker. Vi er nå på vei inn i en tid der måtehold og bærekraft blir viktigere, og det reflekteres i motivene mine, sier Siren Lauvdal.

– Hun fortsetter likevel å fotografere innenfor sitt særegne, harmoniske og stemningsfulle uttrykk, som har vært vesentlig for promoteringen av flere store merkevarer, avslutter Wibye Nærdal.

Lauvdals kunder inkluderer Jotun, Høie, Ford, LK Hjelle, Norsk Flid, Variér, Sandnes Garn, Jordan, Tonning og Stryn, Cathrine Hammel og Vera & William.

Palookaville representerer også fotografene Ole Musken, Lars Botten, Morten Borgestad, Rune Bendiksen, Hinda Fahre, Martin Rustad, Simen Øvergaard, Solveig Knutsen og Cathrine Wessel.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.