En av årets beste nettsider

Den to minutter lange interaktive lærertesten fra Try/Apt er én av tolv finalister i en prestisjetung internasjonal bransjekåring av årets beste nettsider.

5991 2b4f6 original

Kunnskapsdepartementet er kanskje ikke avsenderen du først kommer i hug når årets raffeste nettløsninger skal kåres. Men Try/Apts tominutters interaktive lærertest, en del av Kunnskapsdepartementets «Har du det i deg»-kampanje, ble kåret til Site of the Day på AWWWards tidligere i år, og nå risikerer den å vinne Site of the Year 2012 og Site of the Year 2012 – Users Choice fra samme nettsted.

Tominutterstesten har for øvrig vunnet både Site of the Day og Mobile of the Day på FWA (Favourite Website Awards) tidligere i år.

AWWWards hedrer design, kreativitet og innovasjon på internett, og er med det blant smakssetterne som utpeker de beste webdesignerne i verden. Tominutterstesten kjemper mot jobber fra toppmiljøer som Google Creative Labs, W + K Amsterdam og Chrome Web Lab.

– Vi er utrolig stolte over å komme på listen blant noen av verdens beste byråer og designere. Tominutterstesten er en del av «Har du deg i deg»-kampanjen for Kunnskapsdepartementet. Spillet ble utviklet i forbindelse med årets lærerrekrutteringskampanje og er en HTML-basert løsning, som egner seg utmerket på mobile enheter, sier Trond Sandø, daglig leder i Apt