Nedtelling til Gullblyanten 2021: May Linn og Melissa

Det nyeste kreative tilskuddet til Knowit Experience, May Linn Michaelsen og Melissa Kristiansen, teller ned til Gullblyanten 2021.

May Linn Melissa Knowit shx
Melissa Kristiansen og May Linn Michaelsen.

Teamet har jobbet sammen i over åtte år, og flyttet nettopp fra Atyp og Rodeløkka til Knowit Experience.

– Det er jo alltid vanskelig å komme på alle de fine jobbene som er produsert i løpet av året. Vi kommer vel til å gremme oss over de vi glemte når vi sitter i salen på The Hub. Men, når det er sagt, har vi funnet frem tre forskjellige jobber som vi synes fortjener applaus.

1) «Kondomeriet kommer» av POL for Kondomeriet (se flere filmer ved å følge lenken)

Sprut
Brannbil
Kommet allerede

– Denne var lett å komme på! POL viser gangen på gang at man kan le i stedet for å rødme når man ser reklame for Kondomeriet.

2) «NAF forbereder den norske regjeringen» av ANTI for NAF

– Vi liker også DMen til «Veien skriker», der en ganske så umusikalsk spilledåse fant veien til Jonas' kontor. Fin og sjarmerende idé som forhåpentligvis får fart på sakene.

3) «Lytt deg bort i sommer» av Atyp for Storytel (hør flere spotter ved å følge lenken)

Storytel kf

«Rolige barn»

Storytel_rolige_barn_40s.mp3
Last ned

«Hagearbeid»

Storytel_hagearbeid_40s.mp3
Last ned

– Man kan mene mye om radioreklamer, men noen som alltid ser ut til å knekke koden er våre tidligere kolleger, Kristoffer og Sigurd. Spottene er så gode at vi synes de fortjener plass blant bøkene i Storytels bibliotek.

Pameldingsfrist ig fb 1080x1080 alt1

Gullblyanten 2021

Gullblyanten 2021 foregår 25. mars på Clarion Hotel The Hub i Oslo sentrum. Endelig frist for å kjøpe billett er torsdag 10. mars.