Nedtelling til Gullblyanten: Gerd og Nina

Anti-teamet Gerd Marie Stangeland og Nina Bugge fortsetter nedtellingen til Gullblyanten 2020.

242608799 1039519480194116 1889401728851571144 n
Nina Bugge og Gerd Marie Stangeland.

Det kreative temaet Nina og Gerd husker ikke lenger hvordan hverandre ser ut etter de flyttet inn i det bekmørke lokalet til Anti, der solen aldri står opp. – Jeg følger bare etter Haaland-dialekten, sier Nina. – Jæren, irettesetter Gerd.

– Sant, det. Skal vi være litt «Anti» hehe og bare nevne andre byråers arbeider her, Gerd Marie? – Det blir jo vanskelig og ganske «Anti» i forhold til mange andre, men ok!

Regi: Matias & Mathias / Bacon. Se flere elementer ved å klikke på lenken over.

– Denne jobben er vi skikkelig misunnelig på. Den tok samfunnet på kornet, putta det i en nissedrakt og klarte med prakt å framheve alle kvalitetene med posten. Dette med et gjennomført og godt håndverk ned til hver minste detalj. En faktisk twitter-konto liksom? Gøy!

«Eventyr for barn på flukt» av Både Og og Per Høj (med flere) for Redd Barna

Regi: Meriam Braanaas / The Film Agency Oslo. Les mer og hør radiospottene ved lå klikke på lenken over.

– Det var ingen enkel sak å be om oppmerksomhet for andre når pandemien sto på som verst, og folk var mer opptatt av sine egne. Men dugnadsånden kan lede til noe fint om bare alle bidrar, som denne jobben er et godt eksempel på. Vil legge til at slike jobber kan jo ofte bli i overkant sentimentale, derfor likte vi godt den lille balanserte snerten i radio-spottene. Trenger ikke spille på dårlig samvittighet når man har en slik vinn-vinn løsning!

«E(MERCH)ING» av Pol med TRY/Apt for Posten

Regi: Thomas Flått / Also Known As. Dette er promofilmen. Se de individuelle filmene ved å klikke på lenken over.

– Når fansen ikke kan bruke penger på konsert i pandemien, kan de jo bruke det på merch! God tenkt og fint gjennomført, hilsen to irriterte som hadde en mjaa-liknende idé på blokka uten gjennomføring, ahhrg.

«Nose job» av Per Høj for SIO

Regi: Kenneth Karlstad / Willy Nikkers. Se flere filmer og andre elementer ved å klikke på lenken over.

– Humor! Så enkelt kan det faktisk gjøres. Ler fremdeles.

«Stolt produsent av junkfood» av NORD DDB for McDonald’s

Regi: Torstein Skogedal og Thomas Eltvik. Se flere filmer og utendørselementer ved å klikke på lenken over.

– En motsenting motbevises. Kanskje ikke det mest kreative gjennomføringen, men det er likevel så provoserende sant og et smart strategisk grep fra Mcern og DDB. Fikk deg til å tenke liksom, tenker Gerd og Nina høyt.

Gb happy 4x3 innlevering3

Gullblyanten 2020: 15. oktober 2021 Få billetter igjen!

Grunnet gjenåpningen er det igjen mulig å sikre seg billetter til høstens store fest på Clarion Hotel The Hub, men det gjelder å være rask. Les mer og kjøp billett(er) her.