Nedtelling til Gullblyanten med Caroline og Arnt

Caroline Macri og Arnt Heggli gir oss sine favoritter i forkant av Gullblyanten 2022.

IMG 1831xxx
Det er med sjakk som med kreativitet, en partner må til: Arnt Heggli og Caroline Macri.

Caroline og Arnt er kreativt team i Schjærven.

«Dirty stories» for JIF av TRY, er en morsom kandidat.

– Det å gjøre rengjøring spennende og gøy er ikke en helt enkel jobb. Men dette konseptet synes vi er klokkerent, og tatt ut på en helt suveren måte. Både lydbilde, manus og animasjon er spot-on. Samtidig er det gjort så enkelt at man nesten blir litt irritert over hvor enkelt det kan bli. Så kreds, kudos, gratis til teamet bak Dirty Stories, dette synes vi er bra saker og vi gleder oss til å se mer.

«Tenk hvis alt var like enkelt som å vippse» av TRY, er enda en god kandidat.

Vi synes ikke alle filmene er like bra, men «å lære seg finsk» er favoritten vår, og vi tror den kanskje kan stikke av med en pris i online eller film. Her synes vi både produksjon og idé står strekt, og sånne små detaljer som «ler på finsk», satte vi veldig pris på.

– Sist men ikke minst, er «Smalltalk er ikke helt det samme uten» fra VG av Morgenstern noe som vekker eggstokkene til Caroline og latterbeinet til Arnt.

– Her er produksjonen virkelig med på å løfte ideen, og den litt kleine situasjonen som alle kan kjenne seg igjen i, er tatt ut helt perfekt. I tillegg synes vi detaljen med at det kun blir sagt enkeltord i forskjellige tonefall, veldig godt. Det er jo hele filmen faktisk.

Hovedbilde 1920x1000 2022 12 19 092938 sokp

Gullblyanten 2022

Gullblyanten 2022 arrangeres på Radisson Blu Plaza Hotel 10. mars 2023. Siste frist for å sende inn arbeider i konkurransen er fredag 27. januar.