Rett fra eksamen til fastjobb i McCann

Fanny Vaager Brekke beveger seg rett fra Westerdals' skolebenk til McCann, og kan som en av de første i sitt kull skilte med fast jobb rett etter eksamen.

9664 e801c original

Administrerende direktør i McCann, Marit Høvik Hartmann karakteriserer nyansatte Fanny Vaager Brekke som «Vanvittig flink!».

– I en mannsdominert kreativ bransje, er det langt mellom kvinnene som stikker seg ut. Man kan spørre seg om kvinnene selv er dårlige til å markedsføre seg, eller om det er vi som ansetter som er dårlige til å se? Uansett, her kom det en jente som det er helt umulig å ikke legge merke til. Gjennom sin praksisperiode hos oss har hun imponert kreatører, rådgivere, prosjektledere og kunder med sin idékraft og en penn det er lenge siden jeg har sett maken til. Fanny har 22 år på fødselsattesten, men viser en betydelig eldre klokskap, sier Marit Høvik Hartmann.

Den unge kreatøren erklærer seg «veldig glad og stolt over å få jobbe i McCann».

– Noe av det lureste jeg har gjort.
– Det er et av byråene jeg har fulgt med på under hele studietiden på Westerdals, og et sted mange i mitt kull har ønsket seg til. Fordi det er mange og store kunder her har jeg fått jobbe med flere spennende og reelle prosjekter i praksisperioden, det har vært en veldig fin start. Her er det flinke og erfarne folk, som jeg er veldig takknemlig for å få jobbe med og lære av. Det å gå ut i praksis alene i stedet for i team er noe av det lureste jeg har gjort, i og med at jeg har blitt satt sammen med mer drevne kreatører. Jeg kunne rett og slett ikke fått en bedre start enn dette!

– Jeg spår at Fanny kommer til å gjøre seg bemerket på den kreative stjernehimmelen – så bare følg med!» avslutter Høvik Hartmann.

På bildet: Fanny Vaager Brekke og Marit Høvik Hartmann. Foto: McCann


Annonse: