Rimi Pluss nominert i LIA

Den eneste norske jobben nominert i London International Awards 2012 er laget av McCann.

11713 fde80 original

Som eneste norske byrå har McCann havnet på shortlist i London International Awards (LIA). I konkurranse med over 15.000 bidrag fra hele 76 land, er lanseringen av Rimi Pluss er nominert i to digitale kategorier: Mobile Apps og Home Furnishing/Appliances.

Etter å ha fått Merket for God Design og to gull i Retailprisen, høster nå McCann og Rimi internasjonal anerkjennelse for Rimi Pluss. Appen som gir brukerne daglige middagstips, som de kan legge rett i handlelister og dele med andre, hvor varene blir sortert i samme rekkefølge som i butikken.

– De fleste kjøpmenn vil holde kunden lengst mulig i butikken, men i Rimi prøver vi å gjøre folks handleopplevelse så enkel og rask som mulig. Rimi Pluss skal gjøre det lettere å handle i hverdagen, og det å bli nominert til priser for digital innovasjon er en oppmuntring som forteller oss at vi er på rett vei, sier Henning Eriksen, markedssjef i Rimi.

Nye versjoner.
Rimi Pluss er utviklet av McCann i samarbeid med Mediafront og Laboremus. Tjenesten lanseres stadig i nye versjoner, nå senest er Rimi første norske annonsør som har blitt fullintegrert med Facebook.

– Rimi Pluss er ikke bare en app. Det er en avansert digital tjeneste som forenkler hverdagen for folk flest. Men det er dessuten en raus og hyggelig gest som gir Rimi noe interessant å fortelle om, uttaler Paal Tarjei Aasheim, markedsdirektør i McCann Worldgroup og ansvarlig rådgiver for Rimi.

Du kan også se casefilmen på YouTube.


Om Rimi Pluss. Rimi Pluss vant gull i kategorien Mobile Innovation i den europeiske digitalkonkurransen Lovie Awards, har fått tildelt Norsk designråds Merket for god design i kategorien Tjenestedesign, og stakk under Retailprisen av med gull i kategoriene Årets kampanje og Årets lansering.

Tjenesten er i dag tilgjengelig på web og mobilweb, i tillegg til egne apper for iOS, Android og Windows. Rimi Pluss har så langt mer enn 250.000 nedlastinger.


Annonse: