Satans rammeverk

Anti Denim er igang med et verdensomspennende kunstprosjekt som involverer 666 kunstnere og artister.

22147 73034 original

Malin Pettersen, danser og koreograf, har hovedrollen i prosjektet «666 Frames».

– Vi har skutt en kunstfilm på 28 sekunder som består nøyaktig av 666 bilder. Hvert enkelt bilde blir så sendt ut til kunstnere og artister i hele verden, og disse har frie hender til å gjøre nøyaktig hva de vil før bildet så blir lastet opp igjen i filmen, forteller Kjetil Wold, kreativ leder i Anti.

Et kunstinferno.
– Dette vil skape en unik film og et inferno av kunst presentert på 28 sekunder. Vi har allerede fått inn over 100 kunstverk og prosjektet vokser organisk på nett frem til vi har fylt opp alle bildene i filmen. Da skal det lages en 666 siders bok og en utstilling som skal reise verden rundt.

Justin Bartlett, Kahori Maki, Alexander Brown, Benoit Challand, Mark Riddick, Rafael Diaz, Chris Reddy, Non Format og Xavier Bourdill, Yugie Karta er noen få av kunstnerne som allerede har sagt ja til å delta på 666 Frames.

Prosjektet vokser organisk på nettet og du finner det her: www.antidenim.no/666frames.

Flere norske artister er med i prosjektet, navn som Non Format, Thorbjørn Ruud, Remi Juliebø, Eivind Stoud Platou, Bård Hole Standal, Silje Marie Kristiansen og Christian Horseng. Lyd til filmen er levert av bandet Shining.

– Ønsker du å delta, er det fortsatt noen frames ledig på nettsidene, avslutter Wold.