Solo frister med rolle i musikkvideo

Solo fortsetter samarbeidet med den Miami-baserte regissøren Reinert «Ray Kay» Olsen. Nå utlyser de konkurranse der vinneren for statistrolle i en «stjernespekket musikkvideo».

8351 89eea original

Ray Kay har signert musikkvideoer for blant andre Lady GaGa, Justin Bieber og Beyoncé.

– I Solo lever vi etter mottoet «soon to be world famous» og det gjelder ikke bare brusen, men også Norge og nordmenn. Vi er kanskje ikke så mange, men vi i Solo synes ubeskjedent nok at vi nordmenn fortjener litt mer berømmelse internasjonalt, sier Joakim Sande, daglig leder i Solo.

Du kan også se filmen i HD-kvalitet på Vimeo.

Digital audition. Flere millioner Solo-flasker er sendt ut med unike baketiketter hvor kjøperen kan vinne muligheten til å gjøre en digital audition. Vinneren vil få et minne for livet ved å delta i en musikkvideo med en internasjonal stjerne.

Ikke Idol-opplegg. Regissøren skal selv sitte i juryen som skal plukke ut Norges største statisttalent.

– Dette blir ikke noe Idol eller X-Factor opplegg, vi er ikke på jakt etter musikk- og skuespillertalent i tradisjonell forstand. Vi leter etter en som for eksempel er dritflink til å stå rett opp og ned, fantastisk til å sitte naturlig eller eksepsjonelt god til å drikke brus, sier Ray Kay i en kommentar.

Vinneren får reise og opphold for to personer på luksushotell i USA.

– Hvem som er artisten bak videoen skal vi slippe senere, men vi kan love at det blir en artist av internasjonalt kaliber, sier Sande

Solo i 113 land. I forbindelse med fjorårets kampanje i USA laget 18.000 nordmenn billboards med bilde av seg selv på. I tillegg inviterte Solo i fjor sine norske venner til å rekruttere Solo-ambassadører verden over. Hele 13.500 Solo-fans deltok og bidro til å rekruttere ambassadører i 113 land.