Storm Studios vant i danskenes «Amanda»

Storm Studios tok prisen for Beste Visuelle Effekter i Danmark i helgen. «Skammerens Datter» vant i hele fem kategorier i Robert Prisen, som blir delt ut av Danmarks Film Akademi.

70576 59011 original
VFX-breakdown av «Skammens Datter», signert Storm Studios.

Den europeiske co-produksjonen «Skammerens datter» er et eventyrdrama for litt større barn, satt i et Game of Thrones-lignende fantasiunivers med hekser, drager og blodig maktkamp. Storm Studios vant i helgen prisen for beste visuelle effekter for sitt arbeid med filmen.

– Det er fantastisk gøy å se animasjonene og dragene våre blir lagt merke til og verdsatt på denne måten. Jeg og resten av teamet på Storm Studios er utrolig stolte, sier Morten Jacobsen, VFX-Supervisor.

Selskapet har over en seks måneders periode animert drager til hele 65 scener i filmen, og ytterlige 80 scener har fått digitalt konstruerte bakgrunner og kulisser. Blant annet skapte de byen Dunark i filmen.

– Det er alltid gøy å vinne priser, men en ekstra bragd for et norsk selskap å bli stemt frem av den danske filmbransjen, fortsetter Jacobsen.

Du kan lese mer om jobben på hjemmesiden til Storm Studios.

Thomas Reppen, Morten Jacobsen og Tine Teigene Dalen fra Storm Studios mottar Robert Prisen.



VFX-breakdown av «Skammens Datter», signert Storm Studios.