Kampen om de beste sitteplassene

Arbeid av TRY

Akkurat nå konkurrerer tusenvis av sofasupportere om å vinne plass i egen sofa når Norge møter Portugal på Ullevaal Stadion. For å vinne må deltakerne bevise at de er like skarpe på fotball som en HDTV.

– HDTV fra Canal Digital er nesten som å være der, og dermed kom også ideen til premien, sier Stian og Janne i Try.

Og konsulent Joachim Skageng i Apt fortsetter:
– Med en så fet premie valgte vi å lage en konkurranse som krever litt over gjennomsnittet av deltagerne. Skal du vinne må du være like skarp i fotball, som fotball er i HD. Vi ønsket å skildre noe fra denne «ultimate TV-opplevelse», kvaliteten i bildene og kunnskapen i sofaen. Kampanjen skal kjøres på TV, print og internett, men navet i konkurransen er på Facebook. Det er her man velger ut hvilke av vennene sine man mener fortjener en plass i sofaen – på Ullevaal. Vi gleder oss til å følge med på engasjementet og responsen, avslutter han.

http://hdtribunen.no

Involvert i Try/Apt:
Team i Try: Lars Mitlid, Marte Heiersted, Janne Lysø, Stian Johansen, Ole Jakob Bøe Skattum. Team i Apt: Joachim Skageng, Cecilie Fasbender, Vegard Bjørlykke, Hans Petter Eikemo, Bjørnar Buxrud, Ole Henrik Larssen, Simen Brekken, Erland Wiencke, Christopher Aalholm, Magne Hage og Eirik Huse.

Ansvarlig hos kunde: Andreas Røkke og Ulrika Norheden.

Film: Animasjonsdepartementet
Regi: Martin Engh
Produsent: Jakob Thommessen

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.