Hekta på Litago

Arbeid av Los & Co

Los & Co og Good Morning står bak Litagos Ku-stafett og er dermed ansvarlige for mange menneskers avhengighet.

I forbindelse med VM Oslo 2011 (hva ellers?) har Los & Co og Good Morning utviklet en egen ku-stafett, og ifølge byråene har man sjelden opplevd ivrigere deltakere i en konkurranse. Eksempelvis har vedkommende som leder stafetten spilt i 80 timer i løpet av 20 dager. Det tilsvarer utrolige 2400 spill totalt.

Han som er på andreplass har spilt snaut 2000 spill. Hvert spill tar bortimot to minutter å gjennomføre, i tillegg til tiden det tar å endre drakter på kua og liknende.

På lag. Ku-stafetten er et flerspillerspill der du danner lag med en medspiller og spiller mot andre lag. Den ene går på ski, den andre heier, før rollene byttes om. Den som heier gir ekstra energi til medspiller som går på ski hvis han heier bra. Etterhvert åpner man opp for hjelpemidler, som for eksempel en rakett, noe som hjelper på farten. Det er også utviklet en Ku Bjelle-app for iPhone, noe du får ekstra poeng for å bruke. Alle poeng man samler ved å heie med appen gir deg fordeler i spillet.

214.000 mennesker har vært med på stafetten hittil. I mediespilleren ser du en rekke screenshots fulgt av en introduksjonsfilm.

www.litago.no/vm

Team:
Los & co:
Kreativt team: Per Kristian Voss Halvorsen og Kim Gothard Taanevig
Konsulent: Ellen Fougner og Jan Chr. Fosseidbråten
Tekst: Martine Andresen

Good Morning:
Design: Jørgen Winsnes og Rolf A. Jensen
Programering Aleksander Svaetichin og Johan Lindqvist
Prosjektleder: Eirik Fjellaksel
Lyd: Dinahmoe

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.