Grans Fantastiske Jul

Arbeid av FRANK.

UTFORDRING
Å stå ut i et juleøl-marked fylt av helrøde bokser, snirklete bokstaver, nedsnødde hytter i skogen, preget av stadig mer strømlinjeformede juleøl-design fra tunge industrielle aktører.

LØSNING
Inspirert av klassiske julefilmer og juleselskapene på bryggeriloftet da brødrene Grans var unger; tar Grans den magiske jula tilbake, gjennom detaljrike illustrasjoner man vanligvis ikke ser på et juleøl, annerledes fargevalg, og håndtegnede etiketter som tar oss rett inn i juletreets glitrende verden. Valget av den lille og butte flaska til Julebrygget bringer tilbake en tid da jula var litt mer håndlaget – eller håndtappet, om man vil.

UTFORDRING Å stå ut i et juleøl-marked fylt av helrøde bokser, snirklete bokstaver, nedsnødde hytter i skogen, preget av stadig mer strømlinjeformede juleøl-design fra tunge industrielle aktører. LØSNING Inspirert av klassiske julefilmer og juleselskapene på bryggeriloftet da brødrene Grans var unger; tar Grans den magiske jula tilbake, gjennom detaljrike illustrasjoner man vanligvis ikke ser på et juleøl, annerledes fargevalg, og håndtegnede etiketter som tar oss rett inn i juletreets glitrende verden. Valget av den lille og butte flaska til Julebrygget bringer tilbake en tid da jula var litt mer håndlaget – eller håndtappet, om man vil.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.