En million klikk for «Stress»

Arbeid av Babusjka

En animert kortfilm fra motion graphic-artist Magnus Engsfors hylles på nett.

Etter å ha ligget ti måneder på videnettstedet Vimeo.com har kortfilmen «Stress» generert klikk jevnt og trutt, og nå har den nådd over en million klikk fra interesserte seere.

– «Stress» er et prosjekt som started i research & development-mappen som noen få tester, forteller Magnus Engsfors, som til daglig jobber med motion graphics i produksjonsselskapet Babusjka.

– Etter hvert vokste tanken frem om å visuelt illustrere stress som fenomen. Resultatet blev en 60 sekunder lang film som tar seeren gjennom en 24-timers reise som både skal illustrere og fremkalle stress, forteller Engsfors.

– Jeg trur at de fleste enkelt kan relatere til stress slik jeg har valgt å visualisere det, og jeg håper folk sitter igjen med et inntrykk av ubehag etter at ha sett filmen og blitt fanget av atmosfæren. Det er nok enklere å lage en viral hit med noe som folk flest enkelt kan relatere til enn hvis man blir alt for abstrakt når det kommer til former og utrykk, avslutter han.

Produsent Mads Astrup Rønning i Babusjka vil også ha et ord med i laget.

– Den beste måten å bygge seg opp et navn på er gjennom lek og testing, og ikke nødvendigvis gjennom kommersielle arbeider. Det betaler seg i det lange løp fordi man kan være en øyeåpner og en inspirasjon for kreatører, sier han.

Musikk: Broken Note, «Meltdown»


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.