MatPrat tar Norge på maiskornet

Arbeid av Anorak

Anorak står bak den norwexicanske filmen som oppfordrer deg til å oppleve Norge på nye måter.

– MatPrat handler om å inspirere nordmenn til å bruke norske råvarer på nye måter, derfor hadde vi lyst til å fortelle at selv det mest vanlige du vet du om, egentlig kan bli ganske så eksotisk om man bare lager noe nytt med det. For å få hjelp til å fremmedgjøre Norge bestemte vi oss derfor å reise til det som ble Norwexico, sier kreativ leder Jens Petter Aarhus og makkeren Hallvard Fjeldbraaten

Filmen er en av inndragerne til MatPrats nye dtreetfood-oppskrifter der fire utenlandske kokker har vært på besøk hos MatPrat her i Norge for å sette sin twist på hver sin oppskrift. 

– Vi er ikke bare Norges største kompetansesenter på mat, men noe av det viktigste vi gjør er å inspirere norske kjøkken til å lage god mat, sier marketingsjef i MatPrat, Mariann Sletten.

– Mens nesten alle butikker snakker om grillmat tenkte vi at vi vil utvide den norske sommeren med nye oppskrifter som du kanskje ikke vil oppleve om du ikke reiser på ferie til de landene oppskriftene er hentet fra. På matprat.no kan du derfor bli bedre kjent med streetfood-kokkene og lære å lage ekte streetfood av de gode norske råvarene du finner i hver eneste dagligvare i hele landet. Det er enkelt, tilgjengelig og med den norske kvaliteten på egg og kjøtt blir det også veldig godt, avslutter hun. 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.