Hedret Aftenposten K på gravøl

Arbeid av HEISHOLT INC

I anledning nedleggelsen av Aftenpostens kulturmagasin K ble det laget en utstilling i forbindelse med avskjedsfesten.

Den siste utgaven av Aftenpostens kulturmagasin K kom ut i november. I den anledning arrangerte K en avskjedsfest for magasinet på Dansens Hus for å takke alle de har jobbet med, og for å takke for seg. I den sammenhengen ønsket Jessica Bollnert, produktansvarlig for K, å gi redaksjonen en gave.

– Her tenkte tenkte vi rett og slett at det var fint om denne gaven var relevant til hva K har skrevet om gjennom årene, og lagde derfor en liten utstilling til dem. Med utgangspunkt i artikler som har vært på trykk i K lagde vi en rekke forskjellige papirutskjæringer i den siste utgaven av K. Her kunne man blant annet se Operahuset i Oslo, Elmgreen & Dragsets Prada Marfa, Kanye Wests Air Yeezy, Elvis Presley og Audrey Hepburn i utskjærte miniatyrvarianter, sier Martin Brurås i HEISHOLT Inc. 

Utstillingen ble offentliggjort under takketalene og stilt ut i lokalet utover kvelden slik at gjestene kunne ta en nærmere titt.

– På prosjektet hadde også HEISTHOLT Inc hjelp av to Westerdalselever i minipraksis, Henrik Weido Lorentzen og Kjersti Riise Skallerud, samt at vi fikk hjelp til den praktiske gjennomføringen av Johanne Nyborg og Julie Solberg, sier Brurås.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.