Merket for livet av Stavernfestivalen

Arbeid av HEISHOLT INC

Stavernfestivalens nye visuelle profil ble lansert ved å tatovere den på ryggen til en 22 år gammel mann – i bytte mot festivalpass på livstid.

Stavernfestivalen er Norges 3. største musikkfestival, og Heisholt Inc. jobber nå sammen med dem om merkevarebygging, visuell identitet, produktutvikling og kommunikasjon.

– Festivalsjef Albin startet Stavernfestivalen i Skråvika under Minnehallen i Stavern i 2001, da kom det 175 mennesker og hørte på blant annet Lars Lillo Stenberg. Siden har den vokst år etter år, og Albin har fått store internasjonale artister til å ta turen til søndre Vestfold, noe som er fantastisk i seg selv. Nå er målet å bli enda større, proffere og tydeligere, både for lokaldisktriktet, Norge og resten av verden, og fra og med i høst pakker vi inn Stavernfestivalen på en helt ny måte, sier Claus Heiberg, markedssjef i Stavernfestivalen. 

– For meg som kommer fra Stavern og er der svært ofte, var det viktig at starten på historien om Stavernfestivalen og kjærlighet og stolthet til lokaldistriktet, tydelig og kraftig ble med oss videre når vi skulle modernisere den visulle identiteten og konseptet. Derfor er Minnehallen, Staverns mest ikoniske landemerke, som ligger på toppen av svaberget 75 meter fra der Stavernfestivalen startet, bokstavelig talt med videre på ferden, sier Erik Heisholt, kreativ leder og grunder av Heisholt Inc.

Stavernfestivalens nye visuelle identitet og konsept ble vist frem for lokaldistriktets næringsliv og politikere den 29. november under en næringslivskonferanse i regi av Larvik Kommune og Visit Vestfold. Samme dag ble den visuelle identiteten, i form av det nye symbolet, sluppet på nettet, i form av en bytteavtale. Ask, 22 år fra Oslo fikk festivalpass for resten av livet, mot at Stavernfestivalen fikk plass på ryggen hans for resten av livet.

Lørdag 3. desember rykket Stavernfestivalen inn en tre-siders annonse i Østlandsposten, hvor historien om hvordan festivalens opprinnelse ved Minnehallen i Stavern ble fortalt med stolthet og tydelighet.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.