BE YOU. BE STRONG

Brettseiler Inge Kvivik er hovedpersonen i ny film fra Fisherman's Friend, basert på nytt konsept.

Hovedfilmen. Tre korte filmer følger under artikkelen.

Fisherman's Friend har i alle år vært assosiert med sterke pastiller i ulike smaksvarianter. Det skal de fortsatt være, men de ønsker samtidig å hedre og heie på en annen form for styrke – den som handler om å være tro mot seg selv og tørre å være annerledes.

Fisherman’s Friend lanserte derfor tidligere i år sitt nye konsept «BE YOU. BE STRONG».

– Vi blir inspirert av personer som gjør det de elsker. Derfor ville vi ikke bare snakke om viktigheten av å være seg selv, men vise frem personer som er akkurat det. Personer vi kan støtte opp under, og heie på, sier teamet hos Dinamo.

I første omgang møter vi Inge Kvivik, en ivrig windsurfer som valgte å slutte i 9-5 jobben i et reklamebyrå for å satse alt på å rydde lokale tidevannsbelter for plast og lage designobjekter av det han samler inn. Alt ble inspirert av et open source-prosjekt som har engasjert folk verden over til å bruke plasten til noe nytt.

– Fisherman's Friend har alltid stått høyt i kurs. To pastiller blå FF har vært fast aftersurf-rituale for meg helt siden tidlig på 90-tallet, så da det viste seg de hadde lyst til å fortelle historien om Sjøløve, var det derfor veldig lett for meg å svare YESS!, sier Inge.

– Å være med på denne kampanjen har vært en gøy opplevelse. Jeg opplevde å bli tatt godt vare på gjennom hele prosessen av en dedikert og proff gjeng. Å se seg selv med fullt navn på en adshel var like deler moro og absurd.

Det kommer flere filmer om andre ambassadører fremover.