Norsk-regissert Coldplay-video tar av

Animasjonsdepartementet-regissør John Christian Apalnes har regissert og animert musikkvideoen «All I Can Think About is You». På sjette dagen etter den ble sluppet har den over fem millioner visninger på YouTube.

Coldplay grubler over både jordiske og kosmiske spørsmål i sin nyeste såkalte lyric-video for «All I Can Think About is You», det første sporet på bandets kommende fem-spors EP, «Kaleidoscope», som blir tilgjengelig for nedlastning og streaming i juli.

Videoen tar oss fra menneskehetens begynnelse, gjennom tid og rom, og ut i verdensrommet, og har til nå nådd fem millioner visninger på YouTube i løpet av en veldig snau uke. Den er produsert uten mellommenn for Coldplay som hadde lagt merke til John Christian Apalnes’ (også kjent som I Saw John First) arbeid og booket ham direkte.

EP-en «Kaleidoscope» innholder i tillegg den tidligere utgitte «Hypnotised» og en ny liveversjon av bandets samarbeid med The Chainsmokers, «Something Just Like This», i tillegg til Brian Eno-komposisjonen «Aliens» og Big Sean-samarbeidet «Miracles (Someone Special)».

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.