Nedtelling til Gullblyanten med Geir og Odd Einar

Geir Florhaug og Odd Einar Hennøy fra Mvh er duoen bak årets første Nedtelling til Gullblyanten, spalten hvor bransjefolket gir oss sine heite tips for jobber som bør premieres i årets viktigste konkurranse.

Mvh OE Geir K Fx
Odd Einar Hennøy og Geir Florhaug.

Geir er relativt nyansatt i Mvh, mens Odd Einar har jobbet som brannvernsansvarlig og tekstforfatter i samme byrå i 15 år (helt tilbake til den tiden det var innafor å kalle et reklamebyrå for «Alle Gutta».)

Teamet har tatt utgangspunkt i jobbene som ble belønnet i Eurobest og Epica nå i høst, og funnet frem jobber som ikke ble belønnet i Eurobest og Epica nå i høst.

– Disse jobbene har allerede bevist sine kvaliteter, så vi vil heller hente frem noen litt mindre opplagte kandidater. Mindre opplagte, kanskje mest fordi de ikke rakk innsendingsfristen til Eurobest og Epica.

«The Climate Changed Logo» av Publicis for Publicis

1 The Climate Changed Logo
2 The Climate Changed Logo
3 The Climate Changed Logo
4 The Climate Changed Logo
5 The Climate Changed Logo
6 The Climate Changed Logo
7 The Climate Changed Logo

– Det meste er allerede sagt om hvor verden er på vei. Vi har sett alle bildene, hørt alle spådommene. Så mye, at det ikke gjør noe med oss lenger. Men vi har ikke opparbeidet oss et vern mot vektorgrafikk. Knallsterkt, i all sin enkelhet.

– Mulig at denne jobben hadde vært en enda klarere vinnerkandidat om det ikke var et reklamebyrå som var avsender, med noe skal jo juryen få diskutere også.

«FINN fjerner FINN»
av Morgenstern for FINN

FINN jul hvor fantx
Juleboards 1185x1750 RGB 4
Juleboards 1185x1750 RGB 1
Juleboards 1185x1750 RGB 3

Batteridrill

Batteridrill.mp3
Last ned

Fjernstyrt bil

Fjernstyrt-bil.mp3
Last ned

Slalombriller

Slalombriller.mp3
Last ned

– Det er lettere å lage julekampanje for FINN uten å nevne FINN, enn å lage en nedtelling til Gullblyanten uten å nevne FINN.

Smash: «Helgens opprinnelse» av Per Høj

Hovedfilm.
Hælj!
Er det nå det begynner?

– For noe tull!

GB FB Topbanner 820x360

Gullblyanten 2023

Gullblyanten 2023 arrangeres på Oslo Konserthus 8. mars 2024. Siste frist for å sende inn arbeider til konkurransen er mandag 29. januar.