TRY mestvinnende i Gulltaggen

Reklamebyråets gratisjobb for Verdensdagen for psykisk helse ble hedret med to gull og «Best in show».

02 Campaign illustration Streaming platforms Norwegianx
«The Mental Advisory Label» for Verdensdagen for psykisk helse.

Den årlige prisen for kreativt arbeid i den digitale sfære ble delt ut under et INMA-arrangement torsdag ettermiddag på Høymagasinet i Oslo. Det ble delt ut 9 gull, 7 sølv, 9 bronse og 14 diplomer, samt spesialprisene «Best in show», «Årets nyskapning», Æresprisen og Young Lions Digital.

TRY ble den store vinneren med tre gull, to sølv og to bronse, med «Best in Show» og to av gullene til «The Mental Advisory Label» for Verdensdagen for psykisk helse, der de fikk artister som Maria Mena, Stig Brenner, Ina Wroldsen og Daniel Kvammen til å låne bort coveret sitt i strømmetjenester da Verdensdagen for psykisk helse ble markert 10. oktober i fjor. Det tredje gullet gikk til «Das Chair» for Volkswagen, jobben som vant gullet i Håndverk under Gullblyanten tidligere i år.

Det ble også to gull på byrået Spoon, et for «Skolekravet» for Kiwi, der de deler gullet med Trigger, og et for «Landbrukskvartalet» for Aspelin Ramm, der gullet deles med Værsågod.

Gull ble det også på «Cheesy Cheeeese» av Publicis Starcom for Burger King, på «Urban Miner» av NORD DDB for Elkjøp / Minecraft, på «Steddy» av Unfold for Mestergruppen og på «Urskogen Silva» av Bekk for Nasjonalmuseet.

Det ble også delt ut priser i konkurransen til Anorak, ANTI, WAL, Hyper, Tise, Atyp, Tante Randi, Mint Creatives/SMFB Dinamo, Knowit Experience, Hanna Ringheim, Vipps og DNB.

Spesialpriser

  • TRY vant som tidligere nevnt «Best in Show» for «The Mental Advisory Label» for Verdensdagen for psykisk helse.
  • ANTI vant prisen for «Årets nyskapning» med «Dubins generator», som var en del av arbeidet da byrået ryddet opp i identitetssystemet til Forskningsrådet. Jobben vant også et diplom i kategorien Produkt og tjeneste.
  • Æresprisen gikk til Bente Sollid Storehaug, administrerende direktør i Digital Hverdag.
  • Young Lions Digital ble vunnet av Andrea Lütken & Sebastian Pandonis i Anorak.

Her kan du se vinnerne i hver kategori på INMAs nettsider: