Fra Apt til Unfold

Martin Klausen og Morten Harnang går fra Apt til design- og teknologiselskapet Unfold.

84965 110d0 original
Utvikler Morten Harnang (t.v.) og designer Martin Klausen. Foto: Unfold

Det har ansatt teamet Martin Klausen og Morten Harnang, som takker for seg etter henholdsvis fem og tre år som designer og utvikler i Apt, der de har levert store jobber som håndverksmessig har imponert gjengen i Unfold. Unfold knytter i økende grad opp tverrfaglige team i strategiske produktutviklingsløp for både store konsern og ferske startups.

– Vi har stor pågang og øker kapasiteten nå, men vi tar oss god tid til ansettelser og har vurdert snart 100 kandidater. Skal du jobbe i Unfold må du kunne tenke strategiske og samtidig levere håndverk på øverste nivå. Jeg er veldig fornøyd med at vi kan presentere Morten og Martin som en del av Unfold-teamet. Vi har knocket ut store konkurrenter og landet krevende prosjekter som de skal få kjørt seg på fremover, sier Egil Stene-Johansen, Managing Partner i Unfold.

New York, Sydney og Paris

Martin Klausen har tidligere erfaring fra Big Spaceship i New York og flere år som art director/designer i Sydney og Paris. Ifølge Stene-Johansen er han både visuelt og konseptuelt sterk og har en drive for designfaget som passer Unfolds entreprenøriske tilnærming perfekt.

– Jeg har fulgt med på Unfold lenge og har blitt stadig mer impondert av hvordan de lykkes med å kombinere fantastisk kvalitet på design med imponerende tekniske løsninger og smarte strategier, sier Klausen.

Stene-Johansen forteller om Morten Harnang at han er en nysgjerrig utvikler som til tross for relativ kort fartstid har bevist mye, og som har fått god erfaring med utvikling mot fysiske og digitale flater.

– Som teknolog og interaksjonsdesigner er jeg glad for å være et sted der jeg kan jobbe fokusert med tjenester og digitale produkter i et langsiktig perspektiv. Unfold har en kompromissløs tilnærming når det kommer til gode brukeropplevelser, og evner å velge teknologi som kan skalere med dagens uoversiktlige og raske utviklingen på dette området, sier Harnang.

Unfold har kunder som Get, Anton Sport, NRK, Avinor, Xeneta, Dagens Næringsliv og NSB.