Flax med sol

Arbeid av TRY

Try reklamebyrå har laget en ny reklamefilm for Norsk Tipping og Flax.

Flax lanserer et reiselodd der man kan skrape frem en sol og vinne reise. Temaet for den nye filmen er derfor sol. Filmen er laget under kommunikasjonskonseptet «Du kan komme langt med Flax.»

AD har vært Thorbjørn Ruud, tekstforfatter Petter Bryde, macdesigner Thomas Bråten, prosjektleder Cecilie Thue og konsulent Eivind Moe. Ansvarlig hos
Norsk Tipping er Marit Torseter og Aase Julie Arnkvern.

Produksjonsselskapet er Moland og regi er ved Adam Berg

Du kan også se filmen her.

Kommentarer

Tore Woll

Kreativ Leder i LLOWBANK*

9 år, 1 måned siden

Okei, jeg ser jo ut som en gammal grinebiter der oppe i kommentarfeltet, og litt tett siden jeg ikke før nå har sett at det er den samme solstrålen som blir reflektert igjennom hele filmen, til mynten. Det er altså en dritkul produksjon MED en kul idé. Sånn blir det når man ikke lager fine filmer selv lenger, klarer ikke å se ideer i andres produksjoner. Sikker på at du fortsatt vil ha meg i juryen, Odd Einar?Hilsen Mr Burns.

Rune Kongsro

9 år, 1 måned siden

Tore, jeg trodde du hadde sett lyset....for lenge siden....men veldig fin altså, til å være film

Geir Florhaug

Art Director i Prodigious Norge

9 år, 1 måned siden

Nydelig! Flax er det nye Lotto.

Pål Wehus

9 år, 1 måned siden

Fantastisk! Alt stemmer.

Odd Einar Hennøy

Tekstforfatter i Alle Gutta

9 år, 1 måned siden

Ok, Tore. Du kan få beholde plassen i juryen hvis du velger riktig svaralternativ på følgende spørsmål: Hva i alle dager gjør den norske mynten på det spanske gulvet?A) Mannen i kaffebaren som lukker persiennen er en nordmann som kvelden i forveien sjekket opp den spanske studinen på restauranten over gaten (El Paleto) for senere å overnatte hjemme på studenthybelen hennes. Idet senoritaen røsket buksene av nordmannen, falt 20-kroningen ut av lommene hans og ble liggende igjen på gulvet. Nordmannen i baren er altså den egentlige hovedpersonen i filmen, ettersom han vant turen til Madrid ved å skrape ReiseFlax. Så han kom langt med Flax – både geografisk og romantisk sett.B) Vi befinner oss ikke i Madrid eller i Spania i det hele tatt. Ønsket illusjon er at vi befinner oss et eller annet sted i Norge hvor det både er naturlig å finne 20-kroninger på gulvet og å få kjøpt ReiseFlax for pengene. Den norske brunetten har godt av å komme langt bort fra den mørke studenthybelen sin en tur, men kan ikke unne seg verken reiser eller Flax-lodd på grunn av et stramt studentbudsjett – med mindre hun da har flaks og i et lyst øyeblikk oppdager en 20-kroning på gulvet. Og kun litt location-, casting-, rekvisitør-, og postproduksjonsslendrian hindrer at denne illusjonen fungerer optimalt.

Pål H. Dobloug

Ansatt i MediaFront

9 år, 1 måned siden

Hmm.. Lurer på om fatters legger merke til at det er samme solstråle som blir reflektert gjennom hele filmen. Men produksjonen? Jøss, bevares. Kan matcjhe hvilken som helst spillefilm som den avbryter...

Mads Løken

manusforfatter i Freelance

9 år, 1 måned siden

Skjønner ikke en dritt, jeg. :-) Selv etter å ha fått det lettfattelig (?) forklart av Odd-Einar. Men det driter jeg i, for det er så koselig musikk og flotte bilder.

Geir Florhaug

Art Director i Prodigious Norge

9 år, 1 måned siden

Som altså søler det litt til.

Geir Florhaug

Art Director i Prodigious Norge

9 år, 1 måned siden

Dritkul idé med en pen produksjon som søler det litt til. Men altså, dritkul idé. Og pen produksjon.

Tore Woll

Kreativ Leder i LLOWBANK*

9 år, 1 måned siden

Dritkul produksjon! Men hva er ideen?

Tommy Øvrum

9 år, 1 måned siden

Vakkert!

Odd Einar Hennøy

Tekstforfatter i Alle Gutta

9 år, 1 måned siden

Hei, Tore. Ideen er jo soleklar/innlysende:
Vi befinner oss tydeligvis i Madrid (ref. gate- og restaurantskilting og plakater i baren). På grunn av litt flaks (evt. flax om du vil) med sollyset finner en spansk studine etterhvert en norsk 20-kroning som på et eller annet vis har havnet på gulvet hennes. Vi møter senoritaens blikk og leser med en gang hennes tanker: ”Hei, en norsk 20-kroning! La meg ta første fly til Norge og kjøpe Reiseflax for mynten. Kanskje jeg vinner en tur tilbake til Madrid?”.