Eventyrlige skolesekker

Arbeid av Uredd

Trondheimsdesignerne i Uredd designkontor står bak Bruse skolesekker, illustrert med motiver fra kjente norske folkeeventyr.

Bruse skolesekker er designet med norske fortellertradisjoner som bakteppe. Motiv og mønster er inspirert av gamle og kjente eventyr som har vært med de fleste av oss fra barndommen av.
– Skolesekkene gir de gamle eventyrene nye ansikter og former tilpasset kulturelle preferanser hos barn barn og unge som vokser opp på denne siden av 2000-tallet, forteller illustratør Ståle Gerhadsen.

Troll på matboksen. Uredd står også bak tre tilleggsprodukter med matchende design: Matboks og drikkeflaske til barnehagesekker og de skolesekkene for de yngste, pennal til studentsekkene.

Eventyrene som er illustrert er blant andre Prinsessa som ingen kunne målbinde, Askeladden og de gode hjelperne, Revenka, Guttene som Traff Trolla på Hedalskogen, De tre bukkene bruse og Kvitebjørn kong Valomon.

Bruse skolesekker er utviklet av Vario Sport AS i samarbeid med ingeniører fra Thelma AS, som tidligere har jobbet tett sammen i utviklingen av produkter tilpasset norske turforhold.

Se flere bilder og les mer om prosessen
på Uredds blogg.

Team:
Gaute Busch, kreativ leder
Knut-Erik Øverjord, Grafisk Designer
Aleksander Bro Arntsen, Illustratør
Ståle Gerhardsen, Illustratør (@kreativoli)

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.