Drømmefilm falt i smak

Arbeid av TRY

Filmproduksjonsbibelen Shots har fått smaken på Motion Blurs produksjoner. Med sin siste Lotto-film har produksjonsselskapet fått «Contender»-status på seks filmer på under ett år.

Å være contender i Shots betyr at filmen din vurderes til den høythengende Shots-reelen, som blir gitt ut på DVD og sendt til alle bladets abonnenter. Det er slikt som gjør produsent Espen Horn hoppende glad.
– Dette er den sjette filmen vi får på Shots på under ett år. Det er en god indikasjon på at vi både gjør noe riktig og at bransjen setter pris på det, sier Horn.

Lottodrømmer. Det er filmen «Dreams» fra Trys siste Lotto-kampanje som falt i smak hos Shots denne gangen.
– Filmen er spilt inn i Kiev med en fantastisk art designer som var lokal. Nydelig rolletolkning av Guy Cumbs som kom fra London, presis men leken regi av Henrik Sander, stødig produksjon, tillitsfulle kreatører og en visjonær kunde, fortsetter Horn.

Kreativt team fra Try er Petter Bryde og Thorbjørn Ruud, mens Morten Polmar er konsulent og prosjektleder er Cathrine Wennersten. Tanken bak filmen er å gi publikum en sniktitt inn i folks drømmer.

Regien på de nye filmene er det Hendrik Sander som har hatt og alt i alt er det laget seks nye filmer som skal vises på tv.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.