Notorisk kriminell kampanje

Arbeid av Både Og Radiobyrå

Lanseringen av Fox TV-kanalen Crime støttes av en kampanje som går på boards, internett, radio og gjennom ulike events.Fox International Channels (FIC) er allerede etablert i det norske markedet med kanalene National Geographic, National Geographic HD, Nat Geo Wild og Nat Geo Wild HD, og nå frir selskapet til norske krim-elskere med lanseringen av Fox Crime.

Torsdag 17. mars smalt det med en storstilt lanseringsfest på Folketeatret i Oslo, der alt fra internasjonale toppsjefer i Fox-systemet, til mannen som bekler hovedrollen i den svært populære serien «The Walking Dead», Andrew Lincoln, var gjester. Og mandag 21 mars, samtidig som kanalen for første gang går live på norske TV-skjermer, går også startskuddet for kampanjen som har blitt døpt «Notorisk kriminell».
– Fox Crime har vært en kjempesuksess i stadig flere markeder, og vi synes det er svært spennende å lansere kanalen i Norge. Den består av det beste av hva internasjonal krim og action kan tilby, allikevel har vi fått mulighet til å skreddersy den spesielt for det norske markedet. Det har således vært viktig for oss å signalisere akkurat dette, forteller markedsdirektør i Fox Norge, Martin Aarestrup.

Kriminelle nasjonalsymboler.
Skyskraper-byråene Både Og og Pindrop har vært svært delaktige i prosjektet, først og fremst representert ved Rune Glad og kreativt ansvarlig Eskil Paus. Det samme har fotograf Marcel Lelienhof vært. Kampanjen går på radio, kino, utendørs, interaktivt og via diverse eventbaserte stunts.
–– Hovedfokuset var at Fox Crime faktisk hadde ankommet landet. Hvordan ville det slå ut? Det trygge norske fikk derfor en kriminell slagside. En visuell ide som vi tok ut ved å gjøre nasjonalsymboler kriminelle. På radio fulgte vi så opp med en kampanje som skulle snakke direkte til den krimfrelste. Vi lot typiske karakterer som man ikke burde like, men som man allikevel liker, si lytteren noen sannhetens ord. Spotene fungerer som en slags hyllest til krimentusiasten, den notorisk kriminelle, sier Eskil Paus i Både Og.

The Walking Dead
. Fox Crime introduserer en rekke nye serier, som «The Glades» og «Rubicon», som begge kan skilte med eventyrlige seertall i andre land. Det er også ekstra stor forventning til den mye omtalte Grammy-nominerte serien «The Walking Dead», som vil få sin Norges-premiere på nettopp Fox Crime. Også klassiske serier som «Sopranos», «Monk», «Lov & Orden», «Fringe», «Crossing Jordan» blir å finne på kanalen, i tillegg til en rekke krim- og spenningsfilmer.

I mediespilleren: Fire boards og fire radiospotter.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.