Sterke tall for Tine-spill

Arbeid av Hyper

Mr. Melk Winter Games har på en uke nådd 80.000 nedlastninger fra App Store.

– Etter at spillet gikk til topps i App Store for både iPhone og iPad har nedlastningstallene gått like rett til værs som det Mr. Melk gjør med ski og brett på bena, sier spillprodusent Jørgen Djuve hos Hyper.

–– Spillet har fått god mottakelse med snittscore i App Store på 4,5 av 5 mulige stjerner. Det er gøy å se at satsingen på å lage et gratis spill med heftig spillopplevelse og pen grafikk gir resultater! Vi har også lagt stor vekt på kommentarene til Mr. Melk, siden stemmen er en så viktig del av karakteren.

11. minutter per spiller. Dette er andre gang Mr. Melk lanserer et gratis spill. Det første, «Mr. Melk Six Pack», toppet også App Store og har til nå mer enn 90.000 nedlastinger. «Mr. Melk Winter Games» vil gå forbi dette både i antall spillere og tid brukt i spillet. Gjennomsnittlig tid brukt i Mr. Melk Winter Games er så langt 11 minutter per spiller.

– Å engasjere og ikke minst involvere yngre målgrupper gjennom spill, er en veldig interessant mulighet, og tallene fra Mr. Melk underbygger dette, sier Sture Nicolaysen, senior merkevaresjef for TineMelk.

Se trailer til spillet her.

Lenke til App Store.

Spillet er produsert av Hyper i samarbeid med Rock Pocket Games, og er en fortsettelse av satsingen på karakteren Mr. Melk som er utviklet av Try.

Ansvarlig hos kunde: Sture Nicolaysen

Medvirkende i Hyper: Lars-Petter Windelstad Kjos, Ingeborg Justnes, Jørgen Djuve, Fred Hauge, Jørgen van Santen, Gro Larsson, Roger Olden

Medvirkende i Rock Pocket Games: Ivan Moen, Trond Abusdal, Christian Borknes, Henning Ludvigsen, Constantine Krystallis, Fredrik Buer

Medvirkende i Try: Monika Augustsson, Kristin Berge Jahr, Esther Hjellum og Jørgen Bøhle Bakke

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.