Bademiljø etablerer designstudio på nett

Arbeid av Hyper

Bademiljø Designstudio gjøre veien til drømmebadet enklere, morsommere og mer inspirerende.

Å bygge nytt bad er en av de største investeringene man gjør i en bolig. Derfor er det viktig å tenke gjennom alt fra stil til fliser, møblering og planløsning. For å samle «alt» dette på et sted og gjøre veien til drømmebadet enklere, morsommere og mer inspirerende lanserer Bademiljø nå sitt eget designstudio på nett. 

– Vi vet at utrolige ting kan skje når man kombinerer drømmer med inspirasjon, ekspertise og gode verktøy, forteller rådgiver Lars-Petter Windelstad Kjos i Hyper. 

Realistisk inntrykk

I Bademiljøs Designstudio kan brukeren få hjelp til å finne sin stil, samle inspirasjonsbilder og plukke ut fliser. Designstudioet har også et eget 3D-program hvor man kan legge inn nøyaktige mål av badet og velge blant nærmere 500 av Bademiljøs mest populære baderomsmøbler og produkter. Det gir brukeren av Designstudio et realistisk inntrykk av hvordan det nye badet kan se ut. I tillegg har vi lansert bloggen #pusterommet og en egen Facebook-side hvor brukere av Designstudio kan motta god hjelp av Bademiljøs fagfolk innen design-, flise- og rørleggerfaget. 

Bademiljø feirer åpningen av Designstudio med en konkurranse i perioden frem til 31. desember. Til å fronte konkurransen har Hyper produsert en film som i disse dager er å se på TV. Allerede etter én uke har det blitt tegnet over 2.500 bad av over 1.600 mennesker. 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.