Diplom-Is gjorde fantasi til virkelighet

Arbeid av McCann Oslo

Kjørte ut drømmebursdagsis til tre heldige vinnere av stor konkurranse.

I våres annonserte Diplom-Is og McCann en stor konkurranse, der barn i alle aldre ble invitert til å sende inn sin drømmebursdags-is. Se introduksjonsfilmen til kampanjen under.

Se introduksjonsfilmen til kampanjen her.

Ut fra tusenvis av fantasirike forslagene ble tre verdige vinnere plukket ut. Vinnerne skulle få tegningen sin gjort til ekte iskrem!

Sammen med konditor i verdensklasse, Pierre Chinniah, ble tegninger gjort til velsmakende iskrem, og isbilen fylt opp. Intetanende vinnere skulle få en overraskelse de sent ville glemme. 

– I Diplom-Is lever vi av å spre glede, og dette var en spennende måte å gjøre det på, sier markedssjef Jarle Naustvik

– Det var veldig gøy å se så mange fantasifulle bidrag, og utvelgelsen var mildt sagt krevende. Reaksjonene til vinnerne var helt fantastiske å se, og hvem vet, kanskje vi setter noen av dem i produksjon?

– Dette er en konkurranse vi garantert hadde sendt inn til den gangen vi var barn, selv om vi sikkert ikke hadde vunnet. Jeg vant aldri noen av de tegnekonkurransene jeg sendte inn til og ble like skuffet hver gang, sier Øistein Holm

– Sånn sett har Øivind hatt mer flaks enn meg. I 1987 vant han, mot alle odds, en bag fra Den Lille Café på Storosenteret. Oppgaven den gang var: Tegn indianere.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.