Satte fyr på basehopper for å teste undertøy

Arbeid av Geelmuyden Kiese

Resultatet ble en produktdemonstrasjon det lukter svidd av.

For å bevise at det flammehemmende undertøyet deres fungerer selv under de mest ekstreme forhold, fikk Devold en basehopper til å hive seg utfor Helsetkopen på Nordvestlandet. 1200 meter fritt fall som er risikofylt i seg selv, men denne gangen skulle basehopperen gjøre det omsluttet av flammer. 

Filmen i mediespilleren er en teaser. Se hele den tre minutter lange filmen på YouTube.

– Med denne filmen beviser vi at Devold Protection-produktene takler de absolutt tøffeste utfordringene. Vi satte produktene våre i en situasjon der de måtte fungere, men det er vi også 100 prosent sikre på at de ville gjøre, sier Trond Sleipnes, Marketing Director i Devold of Norway AS.

Devold er kanskje mest kjent for sine ullprodukter for aktivt friluftsliv, men selskapet har siden 1969 også utviklet undertøy og mellombekledning som beskytter mot kulde, varme, flammer, statisk spenning eller metallsprut. Selskapet var også de første i Europa som fikk EU-godkjenning på flammehemmende undertøy.

En basehopper i full fyr er absolutt ikke dagligdags, og er heller ikke en reell situasjon for brukerne av slikt undertøy. Geelmuyden Kiese og Fantefilm står bak den uortodokse produktdemonstrasjonen, som ble satt i stand for bevise at det er i situasjoner der liv og helse står på spill at Devold Protection produktene kan utgjøre en forskjell.

– The Devold Protection Challenge handler om å teste produktegenskapene i en setting der det ikke er rom for feil, der stressnivået er høyt, og aktøren må ha fullt fokus på oppgaven som skal gjøres, sier Sleipnes.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.