Ta skapergleden din på alvor

Arbeid av Anorak

Ny kampanje for Norges Kreative Høyskole fra Anorak.

I disse dager sitter unge mennesker rundt om i Norge og funderer over hva slags utdanning de skal velge. Og for de som kjenner på magefølelsen at de ønsker å ta en kreativ utdanning, kan valget være ekstra vanskelig. Får jeg jobb? Har jeg det som trengs? Kommer jeg til å utvikle meg videre?

For Norges Kreative Høyskole er du allerede godt på vei om du virkelig kjenner at det er dette du vil drive med. Resten handler om hardt arbeid og om å ta skapergleden din på alvor. Gjør du det, ender du ikke opp som en supercrazy kreativ type, men en attraktiv arbeidstaker med kunnskaper og ferdigheter til å skape noe helt nytt.

– Vi er veldig fornøyde med kampanjen «Ta skapergleden din på alvor» da vi får vist frem studiehverdagen på Norges Kreative Høyskole og vist potensielle studenter at vi ønsker å være med på å forvalte deres ønske om å skape noe. Så langt har kampanjen gitt gode resultater, og to versjoner av filmen har til sammen fått nesten 400.000 views på YouTube!, sier markedsjef i NKH, Helene Eikeland Naustvik.


Filmen er laget til YouTube av Anorak og Lavafilm, med Andreas Grødtlien og Ida Thurmann-Moe på regi. 


Kommentarer

Stephan von Simson

Grafisk designer i State

3 år, 2 måneder siden

Veldig, veldig bra!! Liker designet, idéene, musikken, historiefortellingen og at propsene kjennes troverdige. Og så ble jeg inspirert av scenene – fikk lyst til å gjøre litt mer av alt som ble vist. Da kan jeg bare tenke meg hvor bra dette vil funke på noen som er midt i målgruppen. For meg er dette årets beste reklamefilm til nå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.