Nytt reklamefilmkonsept for VitaePro: Hva skulle vi ha gjort uten?

VitaeLab, den ledende produsenten av kosttilskudd, kunngjør lanseringen av et spennende nytt reklamefilmkonsept for VitaePro i samarbeid med Small Film. Fire ulike filmer er produsert for det norske, danske, svenske, finske og nederlandske markedet.

Vitapro

Filmene tar seerne med på en kjapp reise gjennom forskjellige scenarier som illustrerer hva livet med og uten VitaePro ville vært. Leder for VitaeLab, Steve Jørgensen, er strålende fornøyd med prosessen som ledet frem til de ferdige filmene.

– Det har vært en utrolig bra flyt fra start til slutt, sier han entusiastisk. – Mikkel Orhvik fra Small Film har bidratt med sikker og vel gjennomført regi, og produsent Elisabeth Enstad har ledet produksjonen på en utmerket måte. Det har vært en kompleks oppgave å håndtere fem forskjellige land med forskjellige behov, men teamet har klart det med stor suksess.

Involverte parter i prosjektet inkluderer Nutraq ved styremedlem og tidligere eier Andres Flaaten, leder for VitaeLab, Steve Jørgensen og Kirsi Villo-Moen som er direktør for forretningsutvikling i VitaeLab. Small Film har tatt seg av produksjonen, med Mikkel Ohrvik som regissør og Elisabeth Enstad som produsent og produksjonsleder. Kameraarbeidet ble håndtert av Thomas Løkkeberg, og postproduksjonen ble utført av Hocus Focus. I tillegg har landsjefene for de ulike VitaeLab landene vært involvert.

Elisabeth Enstad uttrykker sin takknemlighet overfor alle involverte parter i prosjektet.

– Det har vært en fantastisk opplevelse å samarbeide med så mange talentfulle og dedikerte mennesker, sier hun. – Selv om det har vært utfordrende å tilfredsstille de forskjellige behovene til hvert land, har alle vist en utrolig positiv holdning og vilje til å strekke seg langt for å opprettholde konseptet. Resultatet er en serie med filmer som virkelig fanger seernes oppmerksomhet.

Andre involverte

A

Andres Flaaten

Ansvarlig hos kunde

S

Steve Jørgensen

Ansvarlig hos kunde

K

Kirsi Villo-Moen

Ansvarlig hos kunde