Rekrutteringsfilmer for IndyRIOT

Kimberly Larsen fra Time to riot og Forgerock-gründer Lasse Andresen har lansert plattformen IndyRIOT, med mål om å bygge trygge nettsamfunn uavhengig av de store teknologigigantene. Nå er også Andreas Melvær fra Melvær&Co involvert i selskapet som kreativ leder og deleier.

Kampanje indy Riot 2
IMG20211004130307
Andreas Melvær og Lasse Andresen.

Lasse Andresen har startet selskaper før, hans forrige forsøk, ForgeRock, gikk på børs på the New York Stock Exchange i forrige uke til en verdi av 2.8 milliarder dollar. Kimberly Larsen er gründeren bak TimeToRiot (også kjent som skuespiller i Hotel Cæsar).

Selskapet deres utvikler en plattform som legger til rette for å bygge trygge nettsamfunn uavhengig av de store teknologigigantene. Tjenesten er «white label», som betyr at kunde selv kan sette sitt eget preg på plattformen og integrere det mot eksisterende nettsider.

– Jeg syntes både folka og ideen var såpass artig at jeg tilbød meg å jobbe for dem i en 50 % stilling, og slik ble det. Så nå har jeg fungert som kreativ leder i indyRIOT ved siden av mitt alminnelige virke i Melvær&Co i ett år, forteller Andreas Melvær.

– Det er ganske lærerikt for en streber som meg, som til vanlig lever av å selge timer, å komme inn i et fullblods startup-miljø. I forrige uke hentet Kim og Lasse 26 millioner kroner i det de kaller en Series B (andre emisjonsrunde). Hovedinvestorer er svenske Spintop Ventures og Lyse Vekst. I tillegg går Tomorrow Today, investorene som ledet an i forrige runde, inn med mer kapital.

– Nå skal vi bygge opp en større design og front-end avdeling i Stavanger og skal også ansette en del på marketing og content i Oslo. I tillegg ser vi etter folk i Tyskland, England og USA.

Involverte byråer

95091 35f6f original

Melvær&Co

IndyRIOT