Eurobest-nominasjoner til Anorak, Per Høj og POL

Anorak er nominert fem ganger på vegne av Kirkens Bymisjon og Av-og-til, Per Høj har fire nominasjoner fordelt på Helsedirektoratet og SOS Barnebyer, mens POL er nominert to ganger, én for Posten og den andre for Bergans.

Av og til
Fra filmen «Sprittaxi» for Av-og-til, nominert i Film-kategorien.

Den norske jobben med flest shortlister i årets Eurobest er den «kjipe filmtrilogien» for Av-og-til, laget av Anorak. Filmene «Sprittaxi» og «Stuping» ble nominert i Film-kategorien, mens filmen «Drikkelek» ble nominert i Healthcare. Anorak fikk i tillegg to nominasjoner i Film for «Det koster mye å ha lite» for Kirkens Bymisjon, og kan altså skilte med fem jobber på shortlist i årets konkurranse.

Per Høj var ikke mye dårligere med sine fire nominasjoner, alle i kategori for Film: «The Problem Solvers» for SOS Barnebyer ble nominert to ganger, mens «På gaten» og «Kantina», to av de tre filmene fra kampanjen «Detfinneshjelp.no» for Helsedirektoratet, fikk én nominasjon hver.

Allerede i midten av november ble det kjent at POL var nominert i Innovasjons-kategorien i Eurobest for sitt arbeid «The Collection of Tomorrow» for Bergans. I dag kunne byrået føye til en ytterligere shortlistplassering, denne gangen i Entertainment-kategorien med jobben «E(MERCH)ING» for Posten.

Medaljevinnerne i årets konkurranse blir offentliggjort 7. desember, mens Grand Prix og øvrige spesialpriser blir sluppet 10. desember.

Se hele shortlisten her.